Politika privatnosti

Poslednji put ažurirano 21. marta 2023.
Datum stupanja na snagu 21. mart 2023.

Ova Politika privatnosti opisuje politike Palisada, Zrenjaninski put 139E, SR 11211, Srbija, email: prodaja@palisada.rs, telefon: +381112960574 na kolekciji, korišćenje i otkrivanje vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu veb stranicu ( https://palisada.rs ). (Servis“). Pristupanjem ili korišćenjem the Usluga, saglasni ste sa prikupljanjem, korišćenjem i otkrivanje vaših informacija u skladu sa ovim Pravila o privatnosti. Ako ne pristanete na isto, molimo vas da ne pristupate ili koristite uslugu.

Ovu Politiku privatnosti možemo da izmenimo u bilo kom trenutku bez bilo kakvo prethodno obaveštenje za vas i objaviće revidirano Politika privatnosti na usluzi. Revidirana Politika će stupa na snagu 180 dana od kada revidirana Politika je objavljena u Servisu i vašem nastavak pristupa ili korišćenja usluge nakon tog vremena će predstavljati vaše prihvatanje revidirane privatnosti Polici. Stoga vam preporučujemo da povremeno pregledajte ovu stranicu.

 1. Kako koristimo vaše informacije:

  Koristićemo informacije koje prikupljamo o vama u sledeće svrhe:

  1. Marketing/Promocija
  2. Podrška

  Ako želimo da koristimo vaše podatke za bilo koju drugu svrhu, tražićemo od vas saglasnost i volju koristite svoje podatke samo kada ih primite saglasnost i onda, samo u svrhu(e) za koji daju saglasnost osim ako se od nas ne zahteva inače po zakonu.

 2. Vaša prava:

  U zavisnosti od zakona koji se primenjuje, možda imate pravo na pristup i ispravljanje ili brisanje vaših lične podatke ili primite kopiju vaših ličnih podataka, ograničiti ili prigovoriti aktivnom obradu vaših podataka, zamolite nas da podelimo (port) vaše lične podatke drugom licu, povući svaki pristanak koji ste nam dali obrađuje vaše podatke, pravo na podnošenje žalbe sa zakonskim ovlašćenjem i slična druga prava kao što može biti relevantno prema važećim zakonima. Do ostvarite ova prava, možete nam pisati na prodaja@palisada.rs. Odgovorićemo na vaše zahteva u skladu sa važećim zakonom.

  Imajte na umu da ako nam ne dozvolite da prikupljamo ili obradi tražene lične podatke ili povući saglasnost za obradu istih za potrebne svrhe, možda nećete moći da pristupite ili koristite usluge za koje su vaši podaci je traženo.

 3. Kolačići itd.

  Da biste saznali više o tome kako ih koristimo i vaše izbore u vezi sa ovim praćenjem tehnologije, pogledajte naše Politika kolačića.

 4. Bezbednost:

  Sigurnost vaših informacija je važna za nas i koristićemo razumne mere bezbednosti da spreči gubitak, zloupotrebu ili neovlašćeno korišćenje izmene vaših podataka pod našim kontrolu. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, mi ne može garantovati apsolutnu sigurnost i shodno tome, ne možemo da obezbedimo ili garantujemo sigurnost svih informacija koje nam prenosite i to činite na sopstvenu odgovornost.

 5. Službenik za pritužbe/zaštitu podataka:

  Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom vaših informacija koje su dostupne kod nas, možete e-poštom poslati našem službeniku za žalbe na Palisada, Zrenjaninski put 139E, e-mail: prodaja@palisada.rs. Rešićemo vaše nedoumice u skladu sa važećim zakonom.